SORTIDES

AQUÍ TENIU LA NOSTRA PRIMERA SORTIDA DEL CURS 2019-2020

DILLUNS DIA 28 D'OCTUBRE HEM ANAT AL PALMA AQUARIUM!!!

ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ VEIENT EN DIRECTE GRAN VARIETAT DE PEIXOS, TAURONS, CORALS, ANÈMONES, CAVALLETS DE MAR, TOCAR UNA ESTRELLA, BERENANT I JUGANT A UN PARC DE VAIXELL PIRATA, ETC.

SENSE ADONAR-NOS HEM XERRAT DE LA IMPORTÀNCIA DE RECICLAR I NO CONTAMINAR, SOBRETOT AMB PLÀSTICS, PER A QUÈ ELS ANIMALS MARINS NO ES VEGIN PERJUDICATS PER L'ACCIÓ HUMANA. 

HEM VIST UNA MINI PEL·LÍCULA DE LA TORTUGA VALENTINA, LA QUAL ES VA MENJAR UNA BOSSA DE PLÀSTIC PENSANT QUE ERA UN GRUMER.

HEM APRÈS QUE LA POSIDÒNIA ÉS MOLT IMPORTAT COM A HÀBITAT PELS PEIXOS DEL MEDITERRANI I HEM VIST MOLTES ESPÈCIES DE PEIXOS I ANIMALS MARINS QUE ALGUN DE NOSALTRES NOMÉS HAVÍEM VIST EN LLIBRES O TELEVISIÓ.

HEM DISFRUTAT AMB L'AQUADOME D'UNA EXPERIÈNCIA MÀGICA ON HEM POGUT OBSERVAR EN 3D A LES BALENES EN TAMANY REAL I ESCOLTAR ELS SONS QUE UTILITZEN PER COMUNICAR-SE.

SI VOLEU VEURE UNA MICA COM ENS HO HEM PASSAT CLICAU DAMUNT EL SEGÜENT ENLLAÇ, SEGONS LA VOSTRA CLASSE.

FOTOS AQUARIUM 5è B


DIMECRES 20 DE NOVEMBRE VÀREM ANAR A LA "FUNDACIÓ PILAR I JOAN MIRÓ". AMB LES FOFOGRAFIES VEUREU QUE FOU UNA VISITA MOLT INTERESSANT I SOBRETOT ENS QUEDAM AMB TOT EL QUE ENS EXPLICAREN LES MONITORES (TANT DE LA VIDA DEL PINTOR, COM DEL SEU TALLER I LA SEVA MANERA DE FER FEINA, COM DE LA SEVA OBRA,...), I TAMBÉ AMB EL QUE GAUDÍREM FENT UNA ESCULTURA ENTRE TOTS/ES. 

SORTIDA FUNDACIÓ PILAR I JOAN MIRÓ 5è A

SORTIDA FUNDACIÓ PILAR I JOAN MIRÓ 5è B


DIMARTS 10 DE MARÇ HEM ANAT A LA GRANJA JOVENT (S'INDIOTERIA), I HEM POGUT PASSAR UN DIA ENVOLTATS D'ANIMALS I NATURA. 
LES FOTOGRAFIES SÓN UNA MOSTRA DE LES TRES ACTIVITATS QUE TOTS I TOTES HEM DUIT A TERME: "COLCAM A CAVALL", "ANAM A L'HORT", "DONAM MENJAR ALS ANIMALS".
HA ESTAT UNA SORTIDA MOLT INTERESSANT, I SOBRETOT ENS HA SERVIT PER APRENDRE MOLTES COSES DE MANERA DIFERENT A L'HABITUAL.
CLICANT DAMUNT L'ENLLAÇ VOS FAREU UNA IDEA DEL  MATÍ  DE GRANJA QUE GAUDÍREM.

SORTIDA GRANJA JOVENT 5è A i 5è B