HORT

HORT

L'HORT ÉS EL VINCLE QUE ENCARA ENS UNEIX A LA TERRA. A CANVI DE LA SEVA CURA I RESPECTE, ELLA ENS OFERIRÀ INFINITATS  D'APRENENTATGES.  TENIR   CONTACTE AMB LA NATURALESA OBRE ALS INFANTS UN MÓN SENSORIAL DE TEXTURES, OLORS, COLORS, I SABORS. I TAMBÉ UN PUNT DE TROBADA AMB ELS COMPANYS/ES I TREBALL EN GRUP.

L'HORT ÉS UN RECURS ON ES DESENVOLUPEN DIFERENTS ACTITUDS:
MUNTATGE DE L'HORT, INTERÈS PER L'HORTICULTURA ECOLÒGICA, INTERÈS I RESPECTE PEL MEDI NATURAL I AMBIENTAL, VALORACIÓ DEL BENEFICIS QUE REPORTA UNA ALIMENTACIÓ SANA I EQUILIBRADA, FOMENTAR LA PARTICIPACIÓ EN DIFERENTS TASQUES I CONEIXEMENT DE DIFERENTS EINES,INTERÈS PER DISTINGIR, CLASSIFICAR, I  UTILITZAR DIFERENTS PRODUCTES D'HORT.........

AQUÍ HI HA ALGUNES  FOTOS SIGNIFICATIVES  DE LA FEINA QUE HEM FET A L'HORT.  CLICAU I VEUREU LES DIFERENTS ACTIVITATS QUE HEM DUIT A TERME.


"PREPARAM LA TERRA: LLEVAM HERBES I POSAM COMPOST"

"SEMBRAM PÈSOLS"

"SEMBRAM LLETUGUES"
BALENES
TORTUGUES

"POSAM CENDRA A LA TERRA"
TORTUGUES

"FEIM PLANTERS"
TORTUGUES

"SEMBRAM PASTANAGUES"
BALENES
TORTUGUES

"SEMBRAM FLORS I OBSERVAM"
BALENES
TORTUGUES

"FEIM UN COSSIOL I SEMBRAM"
BALENES
TORTUGUES

"JOC DE FRUITES I VERDURES"
BALENES
TORTUGUESHOLA, SOM NA ROSA!!! AQUEST ANY HEM TREBALLAT A L'HORT AMB ELS NOSTRES AMICS I AMIGUES D'AMADIP I ENCARA QUE NO HEM POGUT CONTINUAR PER LES CIRCUMSTÀNCIES,  HEM APRÈS MOLT!! HA ESTAT UN APRENENTATGE MOLT ENRIQUIDOR I INTEGRADOR. GRÀCIES PER TOT AMADIP!! AQUÍ PODEU MIRAR TOTES LES ACTIVITATS EN DOS VÍDEOS QUE HE ELABORAT AMB MOLTA IL.LUSIÓ.
 UNA FORTA ABRAÇADA !!! CLASSE DE LES TORTUGUES


CLASSE DE LES BALENES
AQUÍ TENIU UN VIDEO, ON PODEU VEURE COM ES PODEM SEMBRAR LLAVORS A CASA AMB FRUITES  I VERDURES QUE COMPRAU NORMALMENT. HO PODEU FER AMB ELS VOSTRES PARES I GERMANS.ESPER QUE VOS AGRADI!!