ANIVERSARIS

A CASA, DES DE SEMPRE, ELS ANIVERSARIS HAN ESTAT UN MOTIU PER COMPARTIR UN DIA TOTA LA FAMÍLIA JUNTA. UN DINAR ESPECIAL, EL PASTÍS AMB LES ESPELMES, EL DESIG SECRET QUE S'HA DE PENSAR EN BUFAR-LES, UNA CANÇÓ DE FELICITACIÓ FORÇA DESAFINADA, UN REGAL... SÓN ELS RITUALS QUE ES FA A PETITS I GRANS. 

ELS NINS I NINES VIUEN AMB IL·LUSIÓ EL DIA DEL SEU ANIVERSARI, ES FAN GRANS I SE N'ALEGREN. SABEN QUE AQUELL ÉS EL SEU DIA.

DES DE L'ESCOLA TAMBÉ VOLEM COMPARTIR AQUESTA EMOCIÓ I GAUDIR FENT DE L'ANIVERSARI UN MOMENT ESPECIAL PER CELEBRAR AMB LA RESTA DE COMPANYS I COMPANYES QUE LI CANTARAN UNA CANÇÓ, LI DONARAN UN PETIT DETALL CONFECCIONAT ENTRE TOTS I LI ENVIARAN 25 BESADETES VOLADORES!!!FOTOS ANIVERSARIS 5è A
FOTOS ANIVERSARIS 5è B

______________________________________________________________________

A PARTIR D'ARA NO PODREM CELEBRAR ELS ANIVERSARIS A L'ESCOLA, PERÒ A TRAVÉS D'AQUEST BLOG HO PODREN COMPARTIR DES DE CASA. NO SERÀ EL MATEIX, PERÒ LA INTENCIÓ  I EL DESIG DE MOLTS D'ANYS!!! A TOTS I TOTES ELS QUE FARAN L'ANIVERSARI ÉS IGUAL D'IMPORTANT.ANIVERSARIS ESPECIALS 5è B

AQUEST MES DE MARÇ EN GERSON I EN MARIO FAN 5 ANYS I DES DE CASA NA CATALINA INÈS I SEGUR QUE TOTS ELS VOSTRES COMPANYS US DESITJAM MOLTES FELICITATS, QUE PASSEU UN DIA GENIAL I US ENVIAM 23 BESITOS VOLADORS.
FINS AVIAT ESTIMATS!

COM JA SABEU AQUEST MES D'ABRIL NO HEM POGUT CELEBRAR TOTS JUNTS LA FESTA D'ANIVERSARI, PERÒ NO DEIXA D'ESSER UN MOMENT ESPECIAL PER TOT EL GRUP.
PER AIXÒ DES D'AQUÍ VOLEM FELICITAR A NA NEUS, EN NOEL I N'AINA QUE JA TENEN 5 ANYS!!!
ESPERAM AVIAT PODER FER UNA FESTA GROSSA A L'ESCOLA.
MOLTS D'ANYS.

JA ACABA ES MES DE MAIG, I NO PODEM CELEBRAR TOTS JUNTS LA FESTETA A L'ESCOLA I PER AQUEST MOTIU TOTS ELS NINS I NINES DE LA CLASSE DE LES BALENES FELICITAM DES D'AQUÍ A N'EN CARLOS. JA TÉ 6 ANYS.
MOLTS D'ANYS!!! ESTIMAT.

AQUEST MES DE JUNY TENIM L'ANIVERSARI D'EN PABLO. JA TENS 5 ANYS!!! AVUI ÉS EL TEU DIA I ET DESSITJAM TOTA LA CLASSE DE LES BALENES QUE PASSIS UN MOLT BON DIA!!! 
MOLTS D'ANYS  CARINYET.


ANIVERSARIS ESPECIALS 5è B (clicau aquí)


ANIVERSARIS ESPECIALS 5è A

ACABA AQUEST MES D'ABRIL, I NO PODEM FER LA FESTETA A L'ESCOLA, PER AIXÒ, TOTS I TOTES LES TORTUGUES FELICITAM DES D'AQUÍ A NA LAIA, N'AARÓN I EN GABRIEL. JA TENEN 5 ANYS!!! 
A MÉS, ELS VOLEM DONAR LES GRÀCIES PER COMPARTIR AMB NOSALTRES LA SEVA FESTETA ESPECIAL A CASA (aquí teniu les fotografies).
MOOOOOLTS D'ANYS!!!!! 💖💖💖

EL MES DE MAIG ELS HAN FET EN SAMUEL I EN GABI, QUE ENS HAN ENVIAT FOTOS DE QUAN HO CELEBRAREN A CASA SEVA.
TANTA SORT HO HAGUÉSSIM POGUT CELEBRAR JUNTS A L'ESCOLA!!!!!
MOOOOOLTS D'ANYS DE PART DE TOTES LES TORTUGUES MARINES!!!!! 💚💚💚

EL MES DE JUNY HAN FET L'ANIVERSARI N'ÁLVARO I NA JÚLIA.
SÓN ELS DARRERS QUE EL FAN DURANT EL CURS, I ENGUANY , IGUAL QUE ELS D'ABRIL I MAIG, TAMPOC NO HAN POGUT CELEBRAR-HO A LA CLASSE. GRÀCIES PER DEIXAR-NOS ENTRAR A LA VOSTRA FESTA A CASA!
PER AIXÒ, DES D'AQUÍ, TOTES LES TORTUGUES MARINES ELS VOLEM FELICITAR.
MOOOOOLTTTTTTS D'ANYS!!!!!!💜💜💜

ANIVERSARIS ESPECIALS 5è A (clicau aquí)